Få snabbare orgasmer med Satisfyer Pro Next Generation

Sanningen är den att det vanligtvis tar lite tid för en kvinna att komma. Vissa kvinnor kan komma väldigt snabbt, men i studier har man funnit att det vanligtvis tar cirka 15 till 20 minuter för en kvinna att få orgasm. Med det sagt finns det naturligtvis även de som kan nå klimax på under 10 minuter. Men med Satisfyer Pro 2 Next Generation kan du få ännu snabbare orgasmer – det kanske rentav bara tar 5 minuter!

Många kvinnor som använder en lufttrycksvibrator som Satisfyer Pro Next Generation får en orgasm på mindre än en minut. För de allra flesta tar det dock mellan två och tre minuter, medan det tar några minuter extra för en del. Men oavsett vilket är det en stor skillnad på att komma under fem minuter jämfört med på 10, 15 eller 20 minuter. Så om du vill kunna få snabbare orgasmer bör du onekligen spana in denna nya lufttrycksvibrator!

Även om du inte har någon brådska och gärna tar din tid finns det dock goda skäl att använda en lufttrycksvibrator. Satisfyer Pro Next Generation är nämligen en sexleksak som är värd att experimentera med, tack vare den speciella sugfunktion som denna vibrator är utrustad med.

Att använda Satisfyer Pro Next Generation känns som att få oralsex

Satisfyer Pro Next Generation skiljer sig åt från andra vibratorer på så sätt att det är en sexleksak som på sätt och vis suger tag i din klitoris. Detta sker dock på ett njutbart sätt, och tack vare vibratorns servomotorer skapas en väldigt unik och behaglig njutning.

Du kan börja försiktigt med en lägre intensitet och vid behov skruva upp intensiteten. När du gör detta skapas ett större lufttryck och en mer påtagligt sugande känsla. Lufttrycksvibratorn stimulerar på alla de rätta ställena och många kvinnor upplever att det känns som att få oralsex när de använder denna sexleksak.

Det finns flera fördelar med att använda en lufttrycksvibrator som denna:

  • Den stimulerar din klitoris på ett nytt och njutningsfullt sätt.
  • Det känns som att få oralsex.
  • Du kan få snabbare orgasmer.