Fysisk och känslomässigt intimitet

I den här artikeln ska vi prata om hur du kan öka din sexlust och njutning i sängen. Ju mer upphetsad en man är, desto svårare och längre kommer han att kunna älska med en kvinna. Sexuell spänning är en naturlig del av sexualiteten. Så mycket som fysisk intimitet är njutbar, tillfredsställande din partner känslomässigt är lika viktigt.

Samlag samlar ofta två personer, så båda parter måste vara sexuellt upphetsad. Sex kan öka sexuell lust och njutning, men bara om det görs på rätt sätt. När du älskar ska du alltid använda förspels teknik, så att båda partnerna känner sig sexuellt upphetsad före och under samlag.

Förspel är någon stimulans, vilket kan leda till sexuell upphetsning och kan leda till sexuell njutning. Några av de vanligaste sexuella aktiviteter innebär att hångel eller kyssas. Även om dessa är bra sätt att starta en relation, bidrar de också till bristen på sexuell spänning mellan de två partnerna. Att lära känna varandra i förväg ger båda parter något att se fram emot och kan öka sexuell tillfredsställelse.

När du älskar, fokusera inte bara på samlag. Ni två kan utforska alla aspekter av sexuell intimitet genom att stimulera varandra sexuellt. Det är också en bra idé att utforska både män och kvinnor när man älskar, eftersom olika delar av en kvinnas kropp kan stimulera mer än en mans. Män tar ofta längre tid att uppnå sexuell stimulering än kvinnor gör. Det är därför det är viktigt för en man att vara försiktig med sin partner under samlag. Även om du är en mycket mild älskare, kan du ändå ge henne en stor sexuell upplevelse. Gör kärlek långsamt och försiktigt, och se till att du gör din partner känner så mycket glädje som möjligt.

Orgasm eller inte

Om du har problem med att nå orgasm, så ska du inte fokusera din uppmärksamhet på din partner. Du bör hitta tid att utforska vad hon gillar sexuellt, eller ens hitta sätt att öka din sexuella njutning genom förspel. Förspel behöver inte innebära samlag, men det bör ändå ge henne all sexuell stimulans hon behöver. När du får orgasm, se till att du låter din partner veta att du är nöjd med vad du gör. Gör din partner medveten om att du njöt av vad du gjorde under sex, och att du njuta av det båda. Hon kanske inte är mottaglig för förspel om hon är i samma position som du eller om du är mild. Var lyhörd för hennes behov och lyssna noga.

Om du inte tycker om förspel, prova att älska med hjälp av andra former av förspel som petting eller prata snuskigt. Använd ord för att få din partner upphetsad, så att du kan nå klimax snabbare. Du kan också prova några kinky positioner, till exempel missionär, eller missionär med din partner på ryggen. eller missionär samtidigt som han har oralsex med henne. Genom att använda förspel för att öka din sexlust, kommer du att kunna njuta av sex med din partner mer, vilket i slutändan kommer att leda till bättre sex, större tillfredsställelse och bättre sexliv.

För att få ut mer av sex är det viktigt att öva säker sex. Försök att inte ha oskyddat sex, och använd alltid kondom samtidigt som du har samlag. Att använda kondom är särskilt viktigt för oralsex eftersom det är lätt att bli smittad. Använd kondom under samlag eller om du har vaginalt samlag, och aldrig ha sex utan en, särskilt med en ny partner. Var öppen om dina känslor. Många människor som är blyga för att uttrycka sin sexualitet kan vara rädda för att prata om sina tankar. Om du känner dig blyg för att prata med din partner om de saker som du vill göra eller vill prova, oroa dig inte om det. Säg bara till din partner att du skulle vilja prova en ny position eller prova något nytt under sex, och att du gärna vill prova nya saker när du är med din partner. och vänta på att hon öppnar sig.

Gör alltid tid för dig själv. Om du ska ha sex, bör du göra tid att vara med din livspartner eftersom det kommer att hjälpa dig att må bättre och även få dig att känna dig mer självsäker när du älskar med din partner. Ditt sexliv kommer inte att bli bättre över en natt. Även om du tror att du har gott om sex i ditt liv, kommer det att ta lite tid för det att vara en vanlig affär. Så, förvänta dig inte att ditt sexliv ska bli perfekt över en natt.