Lack och läder

Bland utbudet av sexiga underkläder förs tanken till fetisch modet bland underkläder tillverkade av materialen lack och läder. Materialen lack och läder är en stor del av BDSM-sfären, men även inom andra subkulturer är lack och läder en del av modet och titt som tätt kommer det även på modet bland den stora massan.

Materialfetischism

Att många dras till kläder i ett visst material såsom lack, läder, spandex, latex och päls är inget ovanligt. Inom vissa subkulturer är det helt enkelt en del av modet men för andra kan det även vara en sexuell fetischism. Dragningen hör samman med vad dessa material signalerar både inom gruppen och utåt sett men även vad för symbol de bär med sig. Åtsittande kläder i material som nämnts ovan ger vissa en sexuell effekt och liknas med bondage då själva poängen är att låsa in eller bli ett med materialet.

Sexiga underkläder

Bland de sexiga underkläderna har lack, latex och läder en given plats och det även om de större kedjorna inte alltid säljer underkläder av dessa material så är de ändå lätta att få tag i på nätet. Idag finns det mängder av nätbutiker som specialiserat sig på fetisch kläder där en stor del av modet är just underkläder. Oavsett om du är ute efter en lacktopp, ett sett sexiga underkläder i läder eller ett par kalsonger i latex så finns det mesta din fantasi kan skapa redan ute på marknaden. Störst chans har du att finna vad du söker på nätet, men vissa butiker syr även upp underkläder i lack och läder.