Upptäck erogena zoner för bättre njutning

Om du har varit sexuellt aktiv under någon längre tid, då är du förmodligen bekant med namnet ”erogena zoner.” Dessa specifika områden, som de kallas, är de känsligaste delarna av kroppen som är extremt känsliga för beröring. Tänk på dem som din guide till de mest sensuella platserna på din kropp för både dig och din partner. Och precis som alla är lite annorlunda när det gäller att få stimuleras och varm och besvärad, har många zoner varit kända för att hjälpa skruva upp värmen på sängen, särskilt när det är som åtnjuts av rätt person.

Kvinnliga kroppen

Det första du vill lära dig om de erogena zonerna i den kvinnliga kroppen är att de nästan alltid ligger nära toppen av slidan. Klitoris är också ett framträdande område, men det är nästan alltid ligger på den främre väggen i slidan, inte på sidan. Det finns andra erogena områden av den kvinnliga anatomin som tenderar att vara mer känsliga, dock, vilket gör det lättare för vissa kvinnor att lokalisera och stimulera dem. Ett annat område av kvinnans kropp som ofta förbises när det gäller att vara en mycket sensuell plats är hennes anus. Detta är sant med kvinnor som inte har analsex, men många kvinnor tycker att analsex är ännu roligare om de har lite extra stimulans inuti sig själva. Ett sätt att uppnå detta är att använda ett finger för att stimulera G-punkten, som ligger strax under blygdbenet. Eller om du redan har hittat den, sedan sätta in din mellersta och pekfingrar och se till att handflatan inte flytta runt för mycket eftersom det potentiellt kan skada dig.

Andra viktiga fläckar är brösten, höfterna, och låren. Dina ögon och klitoris är också extremt känsliga områden och bör också utforskas när man har sex. Även om du inte har sex, dessa områden är fortfarande extremt känsliga och bör användas för förspel, men också under samlag för att ge dig den ultimata i sexuell tillfredsställelse. Din navel, bröstvårtor, och fötter är också mycket populära platser att gå vilda i förspel. Alla kvinnor har vissa områden i kroppen som är känsligare än andra. Var inte rädd för att utforska din egen och upptäcka dem. Detta kan leda till mer tillfredsställelse och bättre sex för er båda!

Män tenderar att fokusera mycket uppmärksamhet på penis när det gäller deras sexliv, men det är manlighet som är en av de viktigaste sexuella erogena zoner för män. Även om penis har mest känslighet, är detta också den farligaste. Du kan göra det lite lättare på dig själv genom att hitta den perfekta platsen att göra det, till exempel precis ovanför en nerv, så att känslan inte blir för intensiv.